Apupalvelut

NYT UUTTA!

TARJOAMME KAUPASSAKÄYNTI / ASIOINTIPALVELUA, SEKÄ SEURANPITOA YKSINÄISILLE SENIOREILLE, JOSSA RUPATTELUN AIKANA VOIMME VAIKKA PESTÄ PYYKKEJÄ, VAIHTAA VERHOJA TMS. MITÄ PIKKUASKAREITA ASIAKAS KAIPAAKAAN KOTONAAN TEHTÄVÄN. VOIMME MYÖS VAIKKA OPASTAA TIETOKONEEN JA INTERNETIN KÄYTTÖÄ YMS. HYÖDYLLISTÄ TOIMINTAA.

Apupalvelut Turussa

Erilaisten siivouspalveluiden ohella tarjoamme kattavaa apupalvelua kotiin. Älä jää yksin - kutsu ammattilainen auttamaan! Tiesithän, että kotona käytettävistä palveluistamme saat hyödynnettäväksesi 50 prosentin kotitalousvähennyksen, ja omavastuu on vain 100 euroa vuodessa. Lisätietoa löydät verohallinnon sivuilta.

Kotiapupalvelu

Kotiavun ansiosta sinun ei tarvitse yrittää selvitä kaikista askareista yksin, vaan voit luottaa kokeneen ammattilaisen tarjoamaan apuun.  

  • Asiointipalvelut
  • Lumenluonti, haravointi, nurmenleikkuu ja vastaavat
  • Ikkunanverhojen vaihdot, silitykset
  • Pyykin ja mattojen pesu

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Jos tarvitset luotettavaa apupalvelua kotiin, ota yhteyttä ja kysy lisää! Vastaamme mielellämme kaikkiin palveluitamme koskeviin tiedusteluihin.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Jätä yhteystietosi ja kerro meille siivoustarpeestasi, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Turun Active-siivous
Raskinpolku 8 C 37
20360 Turku

Y-tunnus: 19867077
Puh: 041 780 3499

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Turun Active-siivous:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 1Jaa